Menu

Prosta delovna mesta

Aupair - ZDA
V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole
manj kot 1 leto
po dogovoru
  • drugo
tujina
Program ​AuPair​ v ZDA​ je odlična priložnost za mlade do 26. let, za spoznavanje kulture in načina življenja v Združenih državah Amerike. Udeleženci programa bivajo eno leto (z možnostjo podaljšanja za​ ​6, 9 ali 12 mesecev) pri ameriški družini, ki si jo izberejo sami,​ ​v tem času skrbijo za njihove otroke ter opravljajo lažja gospodinjska dela in so za svoje delo tudi nagrajeni​ s plačilom. Au Pair program ​udeležencem​ omogoča: potovanje, druženje, spoznavanje nove kulture, sklepanje novih prijateljstev in akademsko izpopolnjevanje.​
- starost od 18-26 let,
- veselje do dela z otroci,
- izkušnje z varstvom otrok (formalne ali neformalne),
- vozniški izpit B kategorije,
- znanje angleškega jezika,
- vsaj srednješolska izobrazba,
- pripravljenost na osebni razgovor v Ljubljani ter Skype razgovor z izbrano družino (preizkus angleščine in osebnostnih kompetenc).
- Nastanitev (soba s kopalnico) ter prehrana pri družini, ki si jo izberete sami,
- delo: 45 h/teden,
- zaslužek: 200,00 $/teden,
- pridobitev vize za bivanje in delo v ZDA (vaš strošek je cca. 800,00 $) ,
- povrnitev letalski stroškov (iz Brnika),
- nezgodno zavarovanje,
- izobraževalni program po izbiri (nudimo sredstva do 500,00 $),
- plačan 14-dnevni dopust za potovanja po ZDA.

Prijave z življenjepisom pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 040 636 736.
Korotaj d.o.o.
Stegne 21
Ljubljana
040 636 736
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Za agencijo s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja s poučevanjem jezikov ter v Sloveniji zastopa organizacijo Intrax, s sedežem v San Franciscu, ki na svojem področju deluje že od leta 1989 in je bila uradno izbrana s strani US State Departmenta kot sponzorska organizacija izobraževalnim in kulturnim programom iščemo osebe za delo varuške v ZDA. V vseh teh letih je organizacija Intrax s svojim strokovnim pristopom omogočila številnim kandidatkam in kandidatom s celega sveta ​pridobivanje novih znanj ter ​nepozabne ​kulturne-izobraževalne ​izkušnje.
DA